Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні питання сьогодення

Дата: 16.12.2020 17:12
Кількість переглядів: 343

НАГАЛЬНІ  ПИТАННЯ  СЬОГОДЕННЯ

15 грудня голова Братської селищної ради Неля Собко відвідала Вознесенську РДА, де  взяла участь у нараді з головами Братської   районної державної адміністрації та головами територіальних громад з питань формування доходної частини районного бюджету на 2021 рік, передачі об'єктів  комунальної форми власності, роботи центрів по наданню адміністративних послуг. З даних питань проведено конструктивний діалог, надано консультації стосовно передачі та подальшого фінансування Братською селищною радою об'єктів комунальної власності.

16 грудня селищний голова провела робочі зустрічі з керівниками закладів дошкільної освіти селища Братське,  сільських  ЗДО   Кам'януватки, Сергіївки, Іванівки, Новокостянтинівки, Шевченко, Новоолександрівки, Петропавлівки, Миколаївки та дитячої школи мистецтв, ДЮСШ, районного музею, районного Будинку культури, бібліотеки, комунальної установи БРЦФГ та навчально-методичного забезпечення закладів освіти,територіального центру, стосовно змін, які необхідно внести до статутних документів цих  установ в зв’язку  зі створенням Братської територіальної громади та передачі цих об'єктів на баланс громади.Також цього дня, Неля Собко разом з представниками енергетичної, газопостачальної галузі та комунального підприємства «Братський водоканал» взяла участь в онлайн-нараді.

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради де розглянуто ряд питань, а саме:

  • Про схвалення селищного бюджету Братської селищної ради на 2021 рік.
  • Про посилення протиепідемічних заходів запобігання поширенню пандемії гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 на території Братської селищної ради.
  • Про забезпечення виконання бюджетів Братської селищної, Іванівської, Кривопустоської, Миколаївської, Новокостянтинівської, Новоолександрівської, Петропавлівської, Сергіївської, Улянівської, Шевченківської сільських рад до кінця бюджетного періоду.
  • Про затвердження Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду завідувачів дошкільних навчальних закладів Братської селищної ради.
  • Про внесення змін до персонального складу та затвердження графіку засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті Братської селищної ради.
  • Про погодження розпорядку роботи ринків.
  • Про встановлення на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання.
  • Про розгляд звернень.
  • Про затвердження плану заходів з нагоди відзначення Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового на території Братської селищної ради  та різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь